Tuesday, August 25, 2009

Naik Bas

Semalam petang aku menaiki bas balik ke Kapar,,,,
Sedih tinggalkan akak fiqa kat kampung..
Yerlah tak nak hampakan opah dan atuk dia aku redho kan jer Fiqa ngan diorg bulan posa ni,, tapi dlm planning next week nak amik jap...
ni pun baru shari dah windu bangat kat dia... almaklumlah slalu dia yang memecahkan keriuhan dalam family aku ni ngan aksi nakal dia terutama time mengacau adik dia...
Dah lama benor rasenye dah tak naik bas ni...
dan nilah first time adik afiq naik bas...
Dulu akak fiqa yang selalu naik bas datang jumpa mama dia dari kampung opah yang bawakan...
Emmm naik bas pukul 5.50 petang,,, berbuka puasa dalam bas gak ler jawabnyer..
Makan kueh ngan air kotak jerlah... adik afiq tido kejap jer dalam bas nasib baik dia tak meragam...hehehe temankan mama dia berbuka
Papa dah tunggu kat bus stop lepas berbuka... sampai rumah kami berbuka bersama

2 comments:

ema mummy meen said...

Fiqah balik kg ker? huuhuhuhuhu.... rindu la nanti Meen ngan kakak fiqah

Mama Niza a.k.a hani said...

aha ema... baru sehari aku dah mula windu sgt kat fiqa ni..