Tuesday, August 25, 2009

Juadah berbuka puasa hari ni bersama Papa

Hari ni papa cuti..
esok papa dah start keje petang, mama berbuka sesorang bersama adik afiq ler nampak gayanyer sop, sop, sop sedihnyer sesorang lagi
Emmm... berbuka puasa simple jer...
masak nasi goreng udang, kuew tiew sop ayam dan agar-agar bandungsedap gak yer aku masak ni (perasan jap) .. nilah 1st time gak aku sempat buat agar-agar bandung

7 comments:

jebat_durhaka said...

simple jek kan tp disebabkan air tangan si ibu la makanan tu jadi sedap....

ema mummy meen said...

Waa.... byk gak menu ko ja..hehehe
Aku start pose ni memang ade tukang masak juadah berbuka.. tu yg ramai2 kat bazaar tu.. hehehe...

Sahur jer masak....

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

salam..

ok la tuh agar2 tuh. nmpk sedap jer..

huhuhuhuhu

pepun, slmt berpuasa yew mama_niza

YaNNie said...

agar2 bandung tu mcm menarik je!

Mama Niza a.k.a hani said...

* jebat_durhaka - simple memang simpe... alhamdullilah sedap gak air tangan aku ni.

* ema - yerlah ema, lagipun ko keje..mana nak kejo masak berbuka kan... weekend pun buleh ape masak kan..

* kinakOyu $ YaNNie- agar2 tu ... bukan nak puji diri sendiri tapi memang sedap, cubalah klu free nanti kat umah ek..

[-suziey-] said...

ish tgk agar2 bandung tingin plk nk minum air bandung..ekeke;D ade kena mengena x:p

Mama Niza a.k.a hani said...

* -suziey- ape lagi suziey berbuka nanti bolehlah buat air bandung ;D ada kena mengena apa huhuhu...;)