Friday, April 17, 2009

Tagged From "RED" - 2 in 1

Akhirnye terjawab gak aku tagged dari RED ni...
buleh plak 2 in 1 ek...
solly terlambat, bus ni dah tersemput-semput ;-)

1st, download your favourite photo using effects at http://www.photofunia.com/
1. Do you think you are HOT?
HOT sebagai mak buyong...ngeh, ngeh, ngeh


2. Why do you like this picture?
Pict Fiqa suka dapat keluar besiar-siar....senyuman dia..sentiasa dihatiku...


3. When was the last time you ate pizza?
Sebulan lebih dah kot...masa tu makan kat Jusco Bukit Tinggi...masa tu gak Fiqa makan sampai 3 slide pizza tu...


4. The last song you listen to?
Sujud >>> KRU & mawi


5. What are you doing right now besides this?
Dok kekenyangan, baru lps makan thai food....


6. What name u prefer besides yours?
"Khairunnisa" klu tak silap maksudnyer sebaik-baik wanita


7. People to tag ?

1) Zai

2) Jebat

3) Kak-Ngah

4) Kak Vie

5) Ibu Aqil

6) Nuroll

7) Nadiya


8. Who is no.1?
Kawan dan dot dot dot

9. No.3 is having relationship with?
Nak jadikan dia kakak angkat...tu pun klu sudi coz saya takde kakak..sian saya kan...

10. Say something about no.5?
Kenalan baru...aku suka tgk anak dia..comel macam korean baby...

11. How about no.4?
Old Prendz

12. Who is no.2?
Jebat....dia durhaka kat sapa ntah tu

13. Others?
Kekawan baru yang sudi terjah blog aku yang tak seberapa ni...

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nama-nama timangan anda :
Niza, Mama, Eija, Carol, K-Own, Anne dan Nurul

Anda seorang yang :
Entah ler...yang nyata seorang yang simple,,,,

Insan Teristimewa ?? Describekan Die Terlalu Istimewa Dimata Anda:
Sapa ek...???

Lagu kesukaan anda :-
Tak tentu..ikut mood,

Makanan kesukaan anda :-
Ikan Bakar & Pizza

Warna kesukaan anda :-
Hitam....

Tiga benda yang mesti ada dalam beg anda :-
Wallet, Handset dan ape ye lagi satu...

Kali terakhir masa anda menangis dan kenapa :-
Tak ingat ler...

Tag 6 rakan anda :
Yang telah dinyatakan diatas... tambah satu lagi ek...7 buleh, huhuhuhu