Sunday, October 25, 2009

Sebulan yang bz lagi memenatkan

Fuh! Lega hari ni buleh hapdet blog.... Hampir sebulan dah mama niza tak hapdet blog ni...nasib baik tak besarang,,huhuhu. Wah! bz bangat tu, Ape hidaknyer... Sempena hari raye yg dah berlalu, sana sini kekawan buat open house kan, tu pun ade gak yg mama niza n family tak g.Ngan kije tempat baru lagi... alhamdullilah smua maintain ok,,, i like this job task. Rutin harian laks dah berubahkan... Papa dah keje tempat baru (smoga papa happy keje kat sana wlupun agak memenatkan lagi kan - takpe papa cakap tuk anak2 tak kesah ler) Akak fiqa laks sekarang dah dibawah jagaan kami sepenuhnyer...(wat mak tersayang, saya minta maaf coz amik balik cucu kesayangan mak ni, takde niat pun nak sakit kan ati mak). Emmm..nanti mama niza serba sikit rutin harian baru mama niza ek...
Sekarang meh layan sedikit gambo dan xtvt sepanjang sebulan lepas mama niza n family..

Sibok2 beraya sempat singgah tempat-tempat nie

Bersantai bersama mak dan abang serta akak ipar selepas beraya umah sedara-mara sekitar Shah Alam ni @ Taman Tasik Shah Alam.


Funfair @ Klang Central. Saja suka2 - tengok tu token skali main 3 hengget .....dapatnyer, ades kecik jer adiahnyer. Akak fiqa merasa gak merasa naik buaian roda ni...wlupun tak beso cam eye of malaysia tapi tu pun dah gayat dah takpelah jadilah merasakan...
Gambar dua kat atas tu Umah maksu aku @ Kajang, pakcik aku yg suka sangat kat akak Fiqa, tu yang berebut kasut hiasan tu anak dia Atirah, tua dua bulan dari adik afiq. Ni tengah besiap nak g beraya umah sedara kat area KL...
Gambar dua kat bawah tu pulak, member aku Bib, telah dirisik oleh teman lelaki dia baru2 ni..Tahniah bib... Sedikit hantaran dr Bib tuk teman lelaki dia...ada hantaran yg aku ngan Zai buat dirumah aku semasa diorg datang beraya umah aku sehari sebelum majlis berlangsung.
Perkahwinan Hasnol (ex-colleague) dan pasangannya @ Rinching... Tahniah gak wat Hasnol. Smoga kekal dan bahgia selalu. Tu bunga api buatan sendiri, menarik.
Sibok kutip/petik cili api... @ Kampung Papa, Sungai Sumun, Perak.

Farewell with Ms Pia Westerlund (ex-colleague) @ Domino Carefour Subang Jaya. Bulan November ni dia akan berpindah ke China. Bon Voyage Pia, I will miss U .... Muka letih lepas g pengkebumian pakcik di Taman Medan @ Petaling Jaya. Sempat gak menyelinap jumpa Ms Pia, dah wat date takkan nak batalkan

Akak fiqa excited tengok binatang2 tu. Eh blakang Papa ngan akak Fiqa tu ade tikus terbesar kat dunia ni... cam unta kontot laks tapi comei.. orang utan tu pun sibok beraksi... @ Zoo negara.

Aksi Akak Fiqa dan Adik Afiq @ umah.... layanzzzzzz
Haaaa...mana laks gambo2 open house ni ek.... leh laks tak done nak amik gambo2 ni..yerlah banyak yang rushing...kelam kabut lagi ngan dua org kesayanganku ni lagi..
September & October
Uh! what a tired month. Afterthis back to normal...