Thursday, March 26, 2009

Perkahwinan kawan sekerjaku

Akhirnye bersatu jua kawanku ini...
Talha(Warehouse Team leader) & Ina(ex-officemate) selamat diijabkabulkan di kediaman Ina, kat kedah sana..
persalinan merah majlis di kedah...
18 March 2009 - persalinan gold plak kat majlis perkahwinan Talha, kat Kg Batu Belah, Klang ni aje... makanannye wah...mixed...ala2 jawa macam pecal pun ade, yang menarik tu siap ade otak-otak tu, western pun ade, ...tapi aku tak sempat nak tgk diorg bersanding, ni gambar dr kawan-kawan yang rajin menunggu persandingan diorang pada pukul 2.30ptg...(ikut kad 12.30),
aku kena bekejar ke kg medan plak, sepupu aku pun melangsungkan perkahwinan anak sulung dia...



TAHNIAH yer korang...smoga cepat menimang cahaya mata & berbahgia slalu