Tuesday, March 31, 2009

Kebizian


Bz...ari ni bz bangat...
manager aku sorang yang kelam kabut...kekadang leh wat angin aku menyirap jer ngan sikap dia...tapi aku mainten cool(susah nak nenguk aku marah kat opis ni)
ade sorang akak kat tpt keje ni saje gurau ngan dia kata aku maybe akan besalin awal sebab yang pertama dulu awal 3 minggu...
ape lagi kelam kabut ler manager aku tu wat list itulah inilah dan siapkan dlm masa terdekat ni...
Ades...
ni EA form ngan alamat tak lengkap nak kena post kat diorg yang dah resigned ni...bukan sikit ooo...byk siut...
Takpe-takpe, pelan-pelan...InsyaAllah wat ngan Ikhlas pasti siap ...