Thursday, April 2, 2009

External Lunch - Avanti Italian American Ristorante

Alhamdullilah...
Syukurnyer....uhhhhh kenyang giler,
Baru lepas makan kat Avanti Italian American Ristorante , Sunway Hotel.
Mak aiii, makanannyer best bangat,
Department HR, Finance, Cafetaria, Admin serta smua manager turun makan sama.
Hehehehe,,,,makin gemuk ler aku...

Menu.....sambil-sambil menunggu hidangan, setiap meja disediakan crayon...sape rajin lukis atau nak conteng pape dipersilakan, tengok tu..pandai kawan aku lukis,,, aku cuma conteng menu dan smile cartoon jer... eh! layan bread skali

Rasenye, larat tak aku abiskan pizza ni sesorang? ingatkan kecik, rupe2nyer haaaaa

Imelda

Kali ni Vic, GM kesayangan kitaorang ade kat Malaysia dan Pia, HR Project Manager aku tgh possing ngan handphone terbaru Kak Piah (hehehe, saje gelar nama kak piah)

Aku rase cam dah gemuk jer...

Eh!!! F1 sesat plak kat depan Sunway Hotel ni...