Friday, November 20, 2009

Blog Problem & Ke-bz-an

Salam Kekawan smua..
Hari tu aku terpaksa private kan blog ni..coz dah tunggang langgang dah....dan ke-bz-an melanda kat umah..hehehheh ade 2 anak kecikkan...
Ni pun aku amik masa kat opis masukkan en3 ni..
Ade beberapa kawan yang mengikuti aku bertanyakan hal ni...
OK-lah aku buka kembali blog ni tuk tatapan umum..tapi tulah takde new en3...
Sbenarnyer byk gak citer2 nak dikongsi bersama..tapi tengok ler nanti aku betul-betul ade kelapangan aku hapdet blog ni ek..nak kena touch-up2 sikit gak ni..huhuhu...
Banyak citer november ni... aku anggap november ni bulan besejarah dari bulan2 yang lain....

*Eh! apsal blog aku takleh nak hapdet ek..padahal facebook tu haa...layanzzzzz

Ha... lagi satu aku tahu ngape blog aku tak bergerak...ade some software yang tak install in my pc kat tpt keje baru aku ni ..tu sebab aku takleh nak edit2 pape blog ku ni...

4 comments:

[-suziey-] said...

huhu..mslh kita sama la..tp lain sket..hahha ape tu..
kita plak kalu dr opis bole view blog je..nk edit nk nk komen dlm komen box xbole..so kena la tunggu kt umah...tensen tbl.

Mama Niza a.k.a hani said...

aha suzie....ngape ek pc kita cam ni..ikutkan pc saya ni up to date gak...emmm hampes...

cik EPAL said...

software apa?? :)

[-suziey-] said...

pls confirm attendance for blogger's famili day ok..dateline to confirm is 24th:)