Tuesday, August 25, 2009

BEAUTIFUL BABY SEARCH CONTEST

Emm banyaknyer contest sekarang yer.. teringin plak nak try nasib anak sulung mama ni...

ni atas dorongan auntie suziey, tu yang nak try contest yang dianjurkan oleh Mommy Zara..saje je suka-suka mana tau klu ade rezki dibulan mulia ni kan

syarat2 utk join contest ni:


1. jd follower Mommy_Zara

OK - DAH FOLLOW DAH

2. sila add banner di atas pada sidebar..

OK - BANNER DAH ADD @ MY HOMEPAGE


3. Special entry utk contest ini :

Darwisha Syafiqah seorang yang suka senyum dan ceria dalam erti kata lain happy good lucky children... Panggilan Fiqa lebih mesra baginya, seorang baby yang suka bersiar-siar, klu sehari tak keluar rumah tu rasa dah macam ribut dibuatnya kat rumah ni..

Ni, gambar fiqa time jalan-jalan kat shopping complex..

Fiqa happy sangat dapat main buaian dalam pelukan mama

4. sile nyatakan skali nama baby dan umur baby.

Nama baby : DARWISHA SYAFIQAH BINTI MOHD AZLAN

Lahir : 1st November 2007

Umur Sekarang : Setahun sembilan bulan

5. sila nyatakan bila gambar diambil.

Gambar diambil pada : Awal tahun ni January 2009

6. link kn blog Mommy_Zara .

OK

contest bermula dari 11 August 09 hingga 31 August 09
- hehehe, entry masuk hari ni pada 26 August 09 -
"Cik Penganjur .. Princess Delisha"
Terima Kasih daun keladi,
Ada rezki lebih anjurkanlah lagi

2 comments:

[-suziey-] said...

waa comel...erkkk aQeel pn join tp xsempt buat n3 lg..bz jek..huhuuh...

pstt..guna la pop-up window komen box..cpt sket nk load page..g kt dashboard-setting-komen-popup window:)

Mama Niza a.k.a hani said...

* -suziey- mekasih puji fiqa yang sederhana ni jer.

wokey dah tuko dah..tq ;)