Friday, April 3, 2009

Gelagat anakku

Ish..ish..ish,,,
dah besar dah anak kesayanganku ni...sejak dapat kaki ni...dah takleh nak halang dah...
klu dah kuar umah..nak masuk balik pintu rumah tu meraung-raung takmo...
Suka posing dan jalan-jalan, kekadang suka tegur org yang tak dikenali kat restoran ke atau public area...riso gak ngan kerenah Syafiqah ni......
Tapi takpe... Darwisha Syafiqah seorang happy good lucky child...harap2 sampai besar dia sentiasa happy dan doaku smoga anak kesayanganku ini sentiasa dilindungi Allah S.W.T.amin,,,,,



Avon product

Hehehehe..
Dah sampai dah ape yang aku order...
ala product Avon jer...
..kali ni hb aku bayarkan...sukernyer...

Lavender jug & cups set >>> gantikan jug avon color biru dulu yang dah bocor, lagipun senang leh main campak2 jer tak pecah & Emily Totebag >>> besar dan murah jer...senang nak simpan barang anak-anak dan aku bila kuar nanti