Thursday, August 27, 2009

My Wonder Pet

Wonderpet, wonderpet kami datang membantu mereka dalam kesusahan
....bla, bla, bla, ape yang penting kerjasama
hehehe sajer jer... ingat plak akak fiqa baru blajar nyanyi lagu tu..

Emm.. lama dah tak bersihkan kediaman pet2 aku ni..
Tadi lepas berbuka, adik afiq plak tido.. ape lagi ni lah yang aku plan nak buat, ni baru ade masa...

Ni hamster aku, ada 2 ekor kaler orange putih, aku bela diorg sejak seblm aku kawen sampai laaa ni, masa aku beli diorang ni...org kedai tu kata sepasang, tapi sampai sekarang tak banak-banak, ahaks :)


teringin nak kuar ler tu...

makan, makan, makan


Selain tu aku bela ikan gak... ikan sepat jer..dulu ade dua, aku bawa dari kg.. lps tu tinggal sekor..lagi sekor kena makan kot,hehehe



Ni plak miow aku yang aku bela dari sblm kawen gak.. baby namanyer.. hb dia boboy kat kg tu.. disebabkan byk sgt kat kg aku bawa dia kesini tahun lepas bersama sekor anak dia... malangnyer anak dia tu hilang, lepas hilang tu dia banak lagi 3 ekor.. ilang gak 2 ekor... baru2 ni ilang yang sekor tu...ishh, pelik aku mana g smua anak-anak kucing aku tu smua, sian baby tinggal sorang sekarang...

Cuba nasib lagi - CANDID-GIVEAWAY CONTEST

Sempena bulan besday salah sorang blogger kita ni zieha,
tetiba terdetik plak nak masuk contest ni... Jom join skali

Copy gambar kat atas nie & uploadkan kat dlm N3 dan sidebar blog
* done*

Wajib jadi followers kat sidebar di blog zieha n list kan blog zieha pada bloglist
*done*

Uploadkan satu(1) gambar yang boleh dikategorikan candid habis atau yang paling happening,lucu,sedih,gembira, terkejutss

Biasenyer orang kate bapa borek anak rintik kan... ni dia atuk borek cucu rintik plak... kebetulan plak masa tu diorang tengah kusyuk tgk tv, anak kesayanganku Darwisha Sayfiqah dengan atuknyer

*done*

Hadiahnya SURPRISED....kita tunggu nanti sapa menang sure tau aper hadiah dia kan


Terima Kasih Zieha coz mengadakan contest ni...